Добре дошли в училището Демстроу!


  Домът на проф. Майър

  проф. Майър
  проф. Майър
  Ръководство, преподавател по Физиологични промени и Психология на човека
  Ръководство, преподавател по Физиологични промени и Психология на човека

  Брой мнения : 241
  Join date : 26.08.2010
  Age : 23
  Местожителство : Плевен

  Домът на проф. Майър Empty Домът на проф. Майър

  Писане  проф. Майър on Вто Авг 31, 2010 2:21 am

  Майър се разполагаше в две къщи. Едната с проф Ватафова, а другата с нейния годеник. Естествено, Стеф прекарваше повече време при любимия си, но от време на време навестяваше братовчетка си.
  Къщата беше огромна - триетажна. Дворът беше огромен. Отпред имаше обширна поляна покрита с райграс, прекрасна градинка с керамични гноми и един прекрасен фонтан, чиято вода се разпръскваше наоколо от вятъра. В задния двор имаше беседка и голям басейн.
  Отвътре къщата беше прекрасна. 12 стаи ( кой знае защо са толкова много )... Стаята на Стефъни и Едуартд беше най голямата. Тя се разполагаше на втория етаж. До нея лесно можеше да се стигне по витите стлби от абаносво дърво. Вратата на стаята беше огромна. Когато се отвореше, пред очите ви можеше да се открие невероятна гледка. Кожена спалня, пухено килимче, огромна тоалетка, масивен гардероб, от който чрез дистанционно се подаваше една огромна плазма. Стаята бе подредена, завивките от червен сатен, бяха опънати, а по тях имаше разпръснати декоративни възглавнички.
  От една тайнствена врата се влузаше в банята. Лукс. Това бе точната дума! Огромна вана, в която можеше дори да се поплува се разпростираше посредата. От едно копче пускаше вода, която тайнствено падаше от тавана право във ваната. Мивката и тоалетната бяха 'като златни'...
  Има още много стаи, но за тях ще разкажа друг път


  _________________
  I'm here without you,baby..
  Домът на проф. Майър 13-balloon-lonely-girl-sad
  I'm here without you, baby...

   В момента е: Пет Дек 06, 2019 12:03 am