Добре дошли в училището Демстроу!


  Домът на проф. Ватафова

  проф. Ватафова
  проф. Ватафова
  Ръководство, преподавател по История на цифрите
  Ръководство, преподавател по История на цифрите

  Брой мнения : 148
  Join date : 26.08.2010

  Домът на проф. Ватафова Empty Домът на проф. Ватафова

  Писане  проф. Ватафова on Пет Авг 27, 2010 7:40 pm

  Г-ица Василена Ватафова и проф. Майър живееха в малка спретнаха къщурка. Е, доколкото един богаташ да каже, че е малка. Домът им беше двуетажен, с веранда на първия. На втория етаж бяха двете спални на жените и банята (решиха, че не искат две, защото им излизало скъпо, в което бяха прави.)

  Спалнята на Василена беше цялата в зелено. Зелен килим, зелени пердета, зелени рамки на прозорците, зелени завивки, чаршафи и калъфки, зелено бюро, даже със зелен компютър, монитор и клавиатура, които сама беше боядисала (ето защо компютърът й горя няколко пъти.)

  Стаята на Майър беше много по-различни. Тя беше ужасно шарена и Ватафова не проумяваше защо, но не й го беше казала. Естествено, проф. Майър реши, че й трябва ремонт и много скоро превърна стаята си в чудо.

  Банята беше обикновенна, в сини плочки навсякъде (освен на тавана), бяло цукало и бяла мивка. Душът беше съвсем обикновен - сив. Нямаше вана, нито душ кабина.

  Първия етаж беше малко по-необикновен. "Момичетата" решиха да сложат телевизорът си не в хола, а в кухнята, която имаше доста смешни шкафове, достигащи почти тавана (бяха закачени за стената.) Нямаха мивка и когато искаха да си измият ръцете, тичаха чак до банята, но пък иначе миалнята им работеше успешно. Масата беше дървена с два дървени стола. Госпожиците нямаха много приятели в Лондон и затова не канеха често гости.

  А холът, ако можеше да се нарече хол, беше пълен със "боклуци", както ги нарича Майър. Проф. Ватафова беше се снабдила с чудесно бързи бягащи патечки, шахматни дъски и други чудесии, разпръснати из цялата стая.

  Градината беше хобито на Майър. Там имаше чудесни бели и червени рози. Специално за тях професорката се грижеше и поливаше всеки ден и не пропускаше момент да им се порадва.

  Дамите все още нямаха басейн, но имаха намерения, когато припечелят повече, да го направят.
  Последната промяна е направена от проф. Ватафова на Вто Авг 31, 2010 3:02 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
  проф. Ватафова
  проф. Ватафова
  Ръководство, преподавател по История на цифрите
  Ръководство, преподавател по История на цифрите

  Брой мнения : 148
  Join date : 26.08.2010

  Домът на проф. Ватафова Empty Re: Домът на проф. Ватафова

  Писане  проф. Ватафова on Вто Авг 31, 2010 2:44 am

  Пост №2 - Напускането на Майър

  В една прекрасна утрин (може би не и за Василена). Точно, когато ставаше от леглото, Стефъни я посрещна с вестта, че се изнася от къщата, защото е решила да живее при годеника си. Такаммм, от очите на Василена започнаха да се леят куп сълзи, защото двете бяха толкова близки, а Ватафова не знаеше дали ще може да живее сама. Тя се опита да спре Майър, но Стефъни бе толкова категорична, че дори описа и къщата. Василена я пусна, защото да живееш в такава къщаа.... Всеки би бил готов на всичко.

  Точно когато дамите станаха готови и Майър си събра багажа, чуха клаксона на колата на годеника й. " Хъм, мразя го този младеж, но пък се радвам, че братовчедка ми си намери мъж до себе си. " - бяха думите на Ватафова, когато изпращаше братовчедка си.

  - Чао, мила! - каза Стефани, а Василена й отговори с кимане. Явно не искаше да говори в този момент...


  _________________
  Не се плаши,,ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи,,първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели,,непременно ще се срещнете,,било след броени мигове или след няколко живота.
  проф. Майър
  проф. Майър
  Ръководство, преподавател по Физиологични промени и Психология на човека
  Ръководство, преподавател по Физиологични промени и Психология на човека

  Брой мнения : 241
  Join date : 26.08.2010
  Age : 23
  Местожителство : Плевен

  Домът на проф. Ватафова Empty Re: Домът на проф. Ватафова

  Писане  проф. Майър on Сря Сеп 01, 2010 1:23 am

  Пост №3 - Напускането на Майър

  Tъжно й е. Да не отрича. Но си има свой живот.

  Майър гледаше стария си дом, докато колата бавно потегляше. Очите й се пълнеха със сълзи, но тя не се предаваше. Избърсваше ги и продължаваше. Искаше й се да спре колата. Да извика " Искам да се върна ", но не можеше.

  Въпреки, че старата й къща беше съвсем обикновена, а новата - цял палат, тя се чувстваше зле. Докато пътуваха ( до другата улица ), влюбените не продуаха. Стеф се бе замечтала...

  Когато пристигнаха, жената слезе и ахна. Невероятна къща.. Стеф извади куфарите и ги внесе вътре.

  "Хубаво е.. Но, не е като у дома ". - помисли си Майър и качи куфарите в стаята си.


  _________________
  I'm here without you,baby..
  Домът на проф. Ватафова 13-balloon-lonely-girl-sad
  I'm here without you, baby...

  Sponsored content

  Домът на проф. Ватафова Empty Re: Домът на проф. Ватафова

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Чет Дек 05, 2019 11:59 pm