Добре дошли в училището Демстроу!


  Паркът - мястото за отдих и почивка от реалния живот.

  проф. дьо Равин
  проф. дьо Равин
  Ръководство, преподавател по Екология и Здравно Образование
  Ръководство, преподавател по Екология и Здравно Образование

  Брой мнения : 175
  Join date : 26.08.2010
  Age : 21
  Местожителство : Плевен

  Паркът - мястото за отдих и почивка от реалния живот. Empty Паркът - мястото за отдих и почивка от реалния живот.

  Писане  проф. дьо Равин on Пет Авг 27, 2010 3:44 am

  Тук всички ученици и професори могат да се насладят на прекрасната гледка от дървета. Дъбове, ели, брези и всякакви дървета, храсти и тревички, успокояващи човешкото съзнание. Тук даже идват децата просто, за да си пишат домашните, защото гледката е толкова страхотна, че ги изпълва целите с безкрайна муза. Професорите пък идваха да си почината от крещенето на децата по коридорите и неразбираемите домашни, и класните работи на същите малки "чудовища".
  Едно беше сигурно: това място бе просто дар от Бога. Намираше се под поднижието на малката планина-Строуфрийд. Имаше разновидности от дървета и странното беше, че имаше много червени рози. Оттука децата късаха розите и ги подаряваха на професорите в знак на благодарност или просто, за да замажат положението. Освен цветята и дърветата имаще много хубави полянки с лилави теменужки и диви цветленца. Имаше един малък ручей. Наричаха го "Извора на поезията", защото изпълваше хората с щастие и муза.
  На това място децата идваха всеки уикенд, защото си почиваха от ученето и забързаният живот живот в училището.


  Последната промяна е направена от проф. дьо Равин на Вто Ное 23, 2010 1:50 am; мнението е било променяно общо 1 път
  проф. Ватафова
  проф. Ватафова
  Ръководство, преподавател по История на цифрите
  Ръководство, преподавател по История на цифрите

  Брой мнения : 148
  Join date : 26.08.2010

  Паркът - мястото за отдих и почивка от реалния живот. Empty Re: Паркът - мястото за отдих и почивка от реалния живот.

  Писане  проф. Ватафова on Съб Авг 28, 2010 1:39 am

  Един ден, проф. Ватафова реши да навести парка, за да види дали е в добро състояние за учениците. За жалост тя видя неокосена ливада и много бурени (явно никой не бе я поддържал) И тя се зае да окоси полянката.

  Купи си една косачка, но преди да започне с нея, трябваше да се погрижи за бурените. Тя взе една мотика и почти изкорени всички бурени. След това дойде редът на косачката. Тя я включи и започна с леко тресене да минава из цялата ливада...

  След като мина 30-40мин., Василена беше готова. Wow,, този път гледката бе фантастична. Проф. Ватафова реши, че всеки път, когато идва тук, иска да е така и затова се нае да търси ученик, който да коси ливадата.


  _________________
  Не се плаши,,ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи,,първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели,,непременно ще се срещнете,,било след броени мигове или след няколко живота.

   В момента е: Пет Дек 06, 2019 12:04 am